زرشک پلو

 

مواد لازم برای 6 نفر


برنج
8 پیمانه
زرشک
2 لیوان خیس خورده
شکر
یک قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده
1 استکان
روغن به مقدار لازم
کره 25 گرم
خلال بادام و بسته (در صورت تمایل) جمعا نصف استکان
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه :

برنج را با مقدار زیادی نمک و آب سرد به مدت حداقل 5 ساعت بگذارید خیس بخورد .

 

قبل از خیس کردن برنج بهتر است برنج را بدون اینکه زیاد با دست هم بزنید چند بار با آب سرد کامل بشوئید تا آب روی آن کاملا زلال شود و بعد نمک را اضافه کنید و بگذارید بماند .

 

برای خیس کردن برنج به مقدار زیاد ( بیش از 10 پیمانه ) بهتر است از سنگ نمک پیچیده شده لای تنظیف استفاده کنید.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین جستجو ها